maanantai 16. syyskuuta 2013

Inspiraatio iskee aina yöllä.

 
Henriikka lähtee USA:an, Henriikka ihan oikeasti lähtee USA:an.
 
Kaisse on nyt pakko alkaa pikkuhiljaa itsekin uskoa, kun viisumikin jo kolahti postiluukusta sissään. Minä OLEN lähdössä USA:an, ja ihan kohta vieläpä. Hui.. ..mutta aikas huisin kivaa!
 
 
7. päivä lokakuuta aion uskaltaa astua lentokoneeseen ihan yksin, ja jättää Suomen taakseni kokonaiseksi 13 kuukaudeksi! Suuntana mikäs muu kuin New York ja Manhattan, ah! Ja Au Pairin pesti toivon mukaan aivan mahtavassa perheessä!
 
En kyllä tajua tätä viellä, tää on jotain niin isoa ja erilaista verrattuna mihinkään tähänastisessa elämässäni. Ja voin rehellisesti sanoa että jännittää. Välillä jopa kauhistuttaa. Mutta suurimman osan ajasta kuljen kaduilla leveä virne naamallani, hihitellen täpinöissäni joka kerta kun muistan lähestyvän lähtöni.
 
Kiirettä pitää, kuljeskelen ympäriinsä listan kanssa, jossa on tällä hetkellä 40 kohtaa muistettavia ja hoidettavia asioita ennen lähtöä. Noh, nytpä saan ainakin rastittaa yhden tehdyn kohdan listasta lisää, kun sain blogin aikaiseksi! Lupaan yrittää koettaa muistaa ja ehtiä tänne kirjoitella asioista joita tulevan vuoden aikana tapahtuu, ja laittaa paaaljon kuvia, oikeasti lupaan tosissani yrittää! Mutta minut tuntien tästä voi tulla jotain hyvin säännöllisen epäsäännöllistä..
 
Tsekkailin tässä muuten New York Cityn kahden viikon sääennustetta, lupaili semmoista 22-27 astetta, kelpaa!
 
 
Lähestyvää 7. päivää odotan innolla ja avoimin mielin! Aion lähteä matkaan rohkeasti ja sydän avoinna uusille ihmisille ja asioille, joita Amerikan vuoteni aikana tulen kohtaamaan. Toivon että vuosi kasvattaa, ja että opin paljon uutta itsestäni, sekä toivon löytäväni vastauksia tulevaisuuden suhteen. Odotan vuodelta myös kielitaidon kohentumista, paljon huikeita kokemuksia ja muistoja, sekä roppakaupalla uusia ihania ihmisiä elämääni ympäri maailmaa! Ja ainaisena optimistina uskon että vuosi au pairina Manhattanilla tulee olemaan juuri sitä.
 
 
 
NYC
Here I come!

2 kommenttia:

  1. moi! huomasin et luet mun blogii ja oli pakko tarkistaa, kirjotaksä kans ja jee, taas us suomalainen jonka seikkailuja seurata usassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon lukenu sun blogii ihan into piukeena tässä viimeset puoli vuotta ja fiilistelly sitä, kun oon odotellu omaa sopivaa host-perhettä löytyväksi:D Mutta nyt vihdoin löyty perhe, ja pääsen tälleen aika nopeella aikataululla lähteen:)

      Poista